Изпълнението на бета тест в Steam обикновено е нещо трудно, защото разработчиците трябва да раздават индивидуални ключове на Steam на всеки човек, който иска да участва. Но Valve очевидно се опитва да елиминира това влошаване чрез добавяне на нова опция, която позволява на разработчиците да включат тестовите регистрации директно в своите страници на Steam.

Новата функция бе разкрита от създателя на Steam Database Павел „xPaw“ Джундик, който туйтна за присъствието си на страницата на Steam за играта за стратегически карти на Creative Assembly Total War: Elysium, която сега е в затворено бета тестване. Точно под опцията „добавяне към списъка ви с желания“ е бутон за искане на достъп до плей-тест: Щракнете върху него и той се променя, за да посочи, че сте поискали достъп, и „да следите за известие по имейл от Steam, когато разработчикът е готов да приеме повече участници. „

Интересно е, че тази актуализация пристигна толкова тихо, като се има предвид колко публиченo Valve са обявили, тестване и пускане на новите функции чрез Steam Labs, като Interactive Recommender, Play Next и News Hub. Очевидно е по-скоро ориентирана към разработчиците функция, отколкото нещо за крайните потребители, но ние бяхме длъжни да я забележим рано или късно, нали?

Valve потвърди, че това е нова функция, която наскоро започна тестване, и каза, че в бъдеще ще има повече информация и официално представяне.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.