Вярвате или не, но Warframe идва към мобилните платформи. Мобилната версия беше обявена по време на неотдавнашния TennoCon, с новина, че играта вече работи на мобилни устройства и ще излезе във формата в бъдеще. Това дойде заедно с съобщения за опции за кръстосана игра и кръстосано запазване.

Warframe е онлайн игра за много играчи от трето лице, разработена и публикувана от Digital Extremes. Играта беше пусната за първи път на компютър още през 2013 г., а по-късно разширена до PS, Xbox и Switch през следващите години.

Warframe – най-накрая получава cross-save и cross-play

Въпреки че първоначално беше пусната преди осем години, играта никога не поддържаше функции за кръстосана игра и кръстосано запазване. Феновете на играта искат тези функции да бъдат добавени към Warframe в продължение на много години. И накрая, по време на TennoCon 2021, разработчиците потвърдиха, че както опциите за кръстосана игра, така и за кръстосано запазване са в процес на разработка и ще стартират през втората половина на 2021 г. За да добавят към това съобщение, Digital Extremes също потвърдиха, че работят по мобилна версия на Warframe.

Warframe Мобилна версия

По време на презентацията TennoCon 2021 видяхме разработчиците да играят заедно Warframe на PC, Switch, Xbox, PlayStation и мобилни устройства. За мобилните геймъри това беше голяма изненада, тъй като дори нямаше слухове за Warframe, идващи на мобилни устройства. Освен това беше впечатляващо да се види демонстрацията на живо на кръстосана игра и мобилната версия на играта. Можете да надникнете в мобилния геймплей на Warframe по-долу. За нас изглежда доста добре.

За съжаление, освен че мобилната версия е в процес на разработка, други подробности за нея не бяха разкрити. Но едно е сигурно: с Warframe с мобилна версия, кръстосано запазване и кръстосана игра, играта ще бъде много по-гъвкава за игра. Играчите вече ще имат възможност да играят помежду си на различни платформи без никакви ограничения.

Понастоящем няма дата за стартиране на Warframe на мобилни устройства; пристанището е „активно в процес на разработка“, заяви Digital Extremes. Вероятно ще научим повече за кръстосаната игра и кръстосаната прогресия, когато се приближим до разширяването на „Новата война“, което е планирано за пускане през 2021 г.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.