Да започваме! Това е един от „high-end“ моделите на RTX 2070 от MSI. Купих тази карта преди около година и половина и оттогава съм доста доволен от нея.

Една от причините да избера точно този графичен процесор след известно време на изследване е, защото това е най-мощната RTX 2070 карта извън кутията, тя идва с 210MHz по-висока буустова честота от референтната карта на Nvidia и без да жертва възможността й за овърклок.

Всичко това е възможно благодарение на неговия персонализиран дизайн на печатни платки с 8 Phase VRM за общо потребление на енергия от 225 W и 7-мата генерация на легендарния дизайн на охладителя на MSI Twin Frozr, който разполага с плътен охладител с 6 топлинни тръби и новият TORX Fan 3.0 с двойни сачмени лагери. Също така, феновете няма да се въртят, докато картата не достигне 60 ℃, което се случва само при голям товар! (в игри например)

Дори когато стриймвам в моя Twitch канал, картата едва се чува, което е много важно за мен! Производителността е добра и като всеки собственик на RTX видеокарта, аз съм щастлив, че мога да използвам софтуер като RTX Voice от Nvidia, който е страхотен и ми спести много пари, който иначе бих похарчил за нов микрофон.

Източник: msi.com

Другите две причини, за които избрах тази карта са, че тя има наистина елегантен дизайн с дискретено RGB и съответства на останалата част от компютъра ми, и че старата ми видеокарта беше MSI GTX 760 2GB OC Twin Frozr 4, от която останах наистина доволен.

Освен това това е RTX 2070 карта, от която можете да очаквате приблизително същата производителност като от RTX 2070 Super. Това означава, че можете да подкарате повечето игри с високи до ултра настройки на 2K със 70+ FPS в зависимост от играта. И между другото, мисля, че всички „high-end“ карти на MSI идват с допълнителен бракет, който може да се постави под видеокартата за да не провисва толкова много, което за мен показва, че те наистина се интересуват от клиента!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.